DEĞERLER EĞİTİMİ BİLİM, SANAT, SPOR SOSYAL ve KÜLTÜREL FAALİYETLER

Öğrencilerin okulda gerçekleştirdiği yoğun bilişsel etkinliklerin doğal çevrede duyuşsal ve psikomotor faaliyetlerle desteklenmesi amacıyla okulumuz öğrencileriyle doğa yürüyüşü ve geziler düzenlendi. Burada bitkiler, hayvanlar ve diğer canlılarla tam bir etkileşim halinde okulda öğrenilen dersler pekiştirildi. Özellikle Fen Bilgisi derslerinde edinilen bilgiler yerinde müşahade edildi. Aynı şekilde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde işlenen Evrendeki Fiziksel ve Biyolojik Yasalar konusu hakkında tekrar konuşuldu. Faaliyet esnasında Gezi-Gözlem yazısı yazan öğrencilerle gezinin sonunda çevremizi temiz tutmanın önemi hakkında değerlendirmeler yapılarak sorulara cevap verildi.

24-05-202324-05-202324-05-202324-05-2023